2 ütemű fűnyíró motor

★★★★☆

Gondolom, valami 2 ütemű fűnyíró motor vagy valami nagyon hasonlóval kapcsolatos dolgot keres. Nos, ma van a szerencsenapja, mert megtaláltuk a legjobb 2 ütemű fűnyíró motor kapcsolatos termékeket nagyszerű áron. Ne vesztegesse az idejét, és vásároljon most anélkül, hogy elhagyná otthonát.

Top 10 legjobban

👉 TOVÁBB 👈

Mennyibe kerül 2 ütemű fűnyíró motor?

Mint fentebb említettük, a 2 ütemű fűnyíró motor szintén sokkal erősebb, ezért kiválóan alkalmas nagyobb fűrészelési munkákra. Különféle módon is felhasználhatók, és probléma nélkül felhasználhatók erdőgazdálkodásban vagy építkezésekben.

A hátsó fogantyú felső oldalán található a tényleges fojtószelep-kar. A fojtószelep karját a fojtószelep zárjának megnyomása nélkül nem lehet működtetni. Ebben a tekintetben a motor csak alapjáraton jár, de a lánc leáll. Mindenekelőtt a fojtószelep zárja megakadályozza a nem megfelelő kezelést. Hasonlóképpen, ez elkerülheti a véletlenszerű gázadást.

Most elindíthatja a motort, és a fűrészláncot a fához tarthatja. Mindig a legjobban dolgozzon a stop karommal. Ez a láncfűrészt a megfelelő helyzetben tartja. Ezután a láncmeghajtót gyorsítással lehet elindítani.

A korai építményeknél mindig az volt a probléma, hogy a vágásokat nem lehetett elvégezni, függetlenül a helyzettől. A 2 ütemű fűnyíró motor ugyanabban a helyzetben kellett tartani, hogy a porlasztó helyesen működjön. A vízszintes vágások elvégzése érdekében a láncfűrészt forgó sínvel tervezték.

A beépített láncfék fontos szerepet játszik a saját biztonsága szempontjából. Célja, hogy megakadályozza a lánc futását utána. A kör alakú és a szúrófűrészekhez hasonlóan a nagy probléma nem feltétlenül a közvetlen fűrészelés, hanem a kikapcsolás és a leállás közötti rövid idő, amely a legtöbb hibát okozza.

EGYSZERŰ FELHASZNÁLÁS - Világos és részletes üzemeltetési útmutatónk végigvezeti Önt a gyors összeszerelésen és az első használaton. A szállítás terjedelme védőkesztyűt tartalmaz, amelyet azonnal felhasználhat az induláshoz.

Minden használat után érdemes megtisztítani a 2 ütemű fűnyíró motor. A por és a szennyeződés gyorsan eltávolítható kefével vagy tisztító rongygal; a károsodás is ellenőrizhető. Károsodás esetén azt szakmailag meg kell javítani, hogy ne történjen baleset.

Egyéb termékek

Elfogadja a sütiket? Bővebben