4 zónás öntözésvezérlő

★★★★☆

Gondolom, valami 4 zónás öntözésvezérlő vagy valami nagyon hasonlóval kapcsolatos dolgot keres. Nos, ma van a szerencsenapja, mert megtaláltuk a legjobb 4 zónás öntözésvezérlő kapcsolatos termékeket nagyszerű áron. Ne vesztegesse az idejét, és vásároljon most anélkül, hogy elhagyná otthonát.

Top 10 legjobban

👉 TOVÁBB 👈

Miért vásároljon 4 zónás öntözésvezérlő?

Ha nem mindig dolgozik aljzatok közelében, és gyakran fákat kell vágnia, akkor a 4 zónás öntözésvezérlő benzin csak a dolog. A benzin láncfűrészek nagyszerűek az Ön számára, ha aljzattól és áramforrástól függetlenül szeretne dolgozni, vagy ha működnie kell, például ha nagy földtulajdonos. Mivel a benzinfűrészek hangosabbak, mint az akkumulátorfűrészek, ez a legjobb láncfűrész is, ha távolabb van, vagy nincs olyan szomszédja, amely túl érzékeny a zajra.

A fogantyú teljes rezgési értékét úgynevezett triax gyorsulásérzékelővel mértük. Ez az érzékeny érzékelő rögzíti a frekvenciával súlyozott gyorsulási értékeket három ortogonális irányban, és közvetlenül továbbítja azokat egy laptopunk értékelési programjához

Egyéb opcionális funkciók közé tartoznak az elektromos indítók, az üzemanyag-töltés jelzője és a lánc szerszám nélküli megfelelő láncfeszültséghez történő rögzítésének lehetősége.

A dugattyún fűrészfogakkal ellátott lánc van, amelyet a dugattyú mozgása is mozgat. Az anyagokat a lánc mozgatásával lehet vágni. A 4 zónás öntözésvezérlő általában kisebb részekben fűrészelik. De felhasználható más anyagok elválasztására is. A fűrész legegyszerűbb változata a közönséges kézi fűrész, amelyben a felhasználónak maga kell mozgatnia a fűrészlapot a fa vágásához.

Stabil és ellenálló motorblokk, nem műanyag, hanem kiváló minőségű könnyűfém ház. A pontosan megmunkált tömítőfelületek és menetek hosszú eltarthatóságot biztosítanak. Végtelenül állítható olajszivattyú, tartós eszköztest, amellyel pontosan beállíthatja az olaj mennyiségét az Ön igényeihez.

Munkatársaink elmagyarázzák, mely kerti eszközök megfelelőek az Ön számára, és az Ön terveit a helyszínen az OBI piacon! Vagy rákattinthat a szűrőkkel az online boltban.

Az első 4 zónás öntözésvezérlő nagyon nehéz volt, ezért két embernek kellett kiszolgálnia őket. A fűrészek fogantyúit általában a motor mindkét oldalához rögzítették. A későbbi modelleknek fogantyú volt a láncvezető sín végén, hogy a második kezelő nyomást gyakoroljon a kard végére. Ez megakadályozta, hogy a fűrész működés közben felfelé meneküljön.

Egyéb termékek

Elfogadja a sütiket? Bővebben