Akkumulátoros szegélynyíró

★★★★☆

Gondolom, valami akkumulátoros szegélynyíró vagy valami nagyon hasonlóval kapcsolatos dolgot keres. Nos, ma van a szerencsenapja, mert megtaláltuk a legjobb akkumulátoros szegélynyíró kapcsolatos termékeket nagyszerű áron. Ne vesztegesse az idejét, és vásároljon most anélkül, hogy elhagyná otthonát.

Top 10 legjobban

👉 TOVÁBB 👈

Miért vásároljon Akkumulátoros szegélynyíró?

Az olaj látóablak biztosítja a tartály olajellátásának ellenőrzését. Az olajat újratöltheti a forgó zár egyszerű megnyomásával. A következő útmutató szakaszban tippeket adunk Önnek arról, hogy melyik olaj ideális. Biztonsági okokból a akkumulátoros szegélynyíró mechanikus ellenőrző fékkel, mechanikus kimeneti fékkel és lánccsapda csavarral rendelkezik. A kézvédelem kiküszöböli annak kockázatát, hogy az ujját és a kezét a lánccal való érintkezés révén megsérülhet. A puha tapadású ergonómikus fogantyúk nem csúsznak olyan könnyen kézzel, és biztonságosak. A kábelfeszültség-mentesítés biztosítja a biztonságos dugaszoló csatlakozást. A kardvédelem szintén szerepel a kézbesítés körében.

Ez az alkalmazási területtől függ, a vágandó fa átmérője döntő. A feldolgozási átmérő fele a legtöbb esetben elegendő a sínhosszhoz.

A vállszíjat a hátsó barátságos munkához közvetlenül tartalmazza. Ezzel a modellel szerszám nélküli láncszerelés és láncfeszültség lehetséges. Automatikus lánc kenés olajszint-jelzővel is telepítve van.

Ezért az Elektro akkumulátoros szegélynyíró soha nem szabad vízzel vagy más kémiai tisztító spray-vel tisztítani. Ezenkívül az eszköznek nem szabad gyermekek számára hozzáférhetőnek lennie. Csak így lehet elkerülni a súlyos baleseteket.

Vágó védő nadrág: Ezek a nadrágok speciális anyagból készülnek. Ha a láncfűrész lecsúszik, a nadrág sok apró szálszálra oldódik, amelyek elindítják a láncféket.

Természetesen nem minden Stihl láncfűrészt gyártanak azonos funkciókkal és berendezésekkel. Ha ez lenne a helyzet, akkor nem lenne külön modellsorozat minden alkalmazáshoz. A lehetséges funkciók és felszerelések áttekintése érdekében szeretnénk bemutatni a terület legfontosabb funkcióit is

A katalizátor. Ha akkumulátoros szegélynyíró keres, a katalizátor egy másik fontos tényező. Ez kiszűri a szennyező anyagokat a kipufogógázokból, és így alacsonyabb kipufogógáz-szennyeződést biztosít.

Egyéb termékek

Elfogadja a sütiket? Bővebben