Benzines fűnyíró pécs

★★★★☆

Gondolom, valami benzines fűnyíró pécs vagy valami nagyon hasonlóval kapcsolatos dolgot keres. Nos, ma van a szerencsenapja, mert megtaláltuk a legjobb benzines fűnyíró pécs kapcsolatos termékeket nagyszerű áron. Ne vesztegesse az idejét, és vásároljon most anélkül, hogy elhagyná otthonát.

Top 10 legjobban

👉 TOVÁBB 👈

Miért vásároljon Benzines fűnyíró pécs?

A benzines fűnyíró pécs való együttműködés során a balesetek kockázatának további csökkentése érdekében mindig viseljen speciális biztonsági ruhát. Tehát nemcsak a fűrész ellen védettek, hanem a szilánkok, a zaj vagy a leeső fadarabok ellen is. Javasoljuk, hogy viselje a következő védelmi elemeket:

Kefe nélküli motor: A kefe nélküli motor azt jelenti, hogy az energiaátvitel érintkezés nélkül zajlik az elektromos motorban. Ennek számos előnye van: egyrészt kevesebb energia veszít, másrészt a motor kevésbé karbantartást nem igényel, ezért hosszabb élettartamú.

A ház elülső oldalán található a fűrészlap (sínnek vagy kardnak is nevezik), amelynek szélein horony van megmunkálva, amelyen a fűrészlánc fut. Az úgynevezett eltérítő csillag a lánc első csúcsában található.

A fűrész használata előtt természetesen olvassa el az adott eszköz használati útmutatóját. Figyelem: A benzines fűnyíró pécs való munka során óvatosnak kell lennie a tápkábellel is, hogy az ne váljon botlássá, vagy véletlenül látta vagy vágta le. Ha megrongálja a tápkábelt, akkor már nem szabad használni, és cserélje ki egy újra. Ha rajta dolgozik, vagy karbantartási munkákat végez rajta, mindig előzetesen húzza ki a készüléket az áramellátásból. Az áramütés elkerülése érdekében ne használja az esőben!

Az első kéz védelmét a láncfék behelyezésére is használják, és automatikusan bekapcsolja, amikor visszaüt. Tökéletesen működik. Amikor a sebességváltó elengedésre kerül, a lánc kissé lefut. Nem teljesen ártalmatlan. A Makitához hasonlóan a láncfeszültséget és az újrakontenciót is optimalizálni kell.

Használja online üzletünket, hogy kényelmesen megvásárolja a láncfűrészhez szükséges összes pót- és kiegészítő alkatrészt otthonról. Nem csak széles választékot kínálunk Önnek, hanem márkaminőséget is nagyon jó áron. Kompetens ügyfélszolgálatunk szívesen segít bármilyen kérdésben. Győződjön meg róla!

A STIHL vezeték nélküli motoros fűrészek a megfelelő megoldás az Ön számára, ha mobil, csendes és kibocsátásmentes. A praktikus eszközök különösen alkalmasak magánfelhasználók, kertészek és tájépítők számára. A kézművesek kihasználhatják a kibocsátásmentes munkát, különösen zárt helyiségekben. A favédők ugyanakkor értékelik a STIHL vezeték nélküli láncfűrészek előnyeit is. Akár tűzifakészleteket készít, akár pontosan vágja a fűrészárut - a benzines fűnyíró pécs a STIHL termékeinek széles választékát kínálja sokféle alkalmazáshoz és munkaterülethez.

Egyéb termékek

Elfogadja a sütiket? Bővebben