Bosch ahs 45 16 sövényvágó

★★★★☆

Gondolom, valami bosch ahs 45 16 sövényvágó vagy valami nagyon hasonlóval kapcsolatos dolgot keres. Nos, ma van a szerencsenapja, mert megtaláltuk a legjobb bosch ahs 45 16 sövényvágó kapcsolatos termékeket nagyszerű áron. Ne vesztegesse az idejét, és vásároljon most anélkül, hogy elhagyná otthonát.

Top 10 legjobban

👉 TOVÁBB 👈

Milyen ár Bosch ahs 45 16 sövényvágó?

A bosch ahs 45 16 sövényvágó villamos motorral rendelkezik, amelyet akkumulátor (akkumulátor) hajt meg. Kiválóan alkalmas közepes vastagságú ágak és kisebb átmérőjű fatörzsek aprítására. A cég csendesebb és csendesebb, mint egy benzines készülékkel. Zavaró kipufogógázok nem keletkeznek. Akkor is használható, ha a közelben nincs áramcsatlakozás.

A hegyvédő elem a kardhegy előtt van rögzítve. Ez megakadályozza, hogy a hegy fára csapjon - nincs visszaesés. A fém karom megállítása biztosítja, hogy a kard fűrészelés közben ne csússzon le a fáról.

A szerszám nélküli lánccsere és a lánc automatikus rögzítése rendkívül kényelmessé teszi a szerszámmal való munkát / a lánc gyors leállítás funkciója biztosítja a szükséges biztonságot

Mi a karommegálló? A karommegállás lehetővé teszi, hogy a bosch ahs 45 16 sövényvágó motorblokkját rögzítse a fához. Ez segít megakadályozni, hogy a fűrészt ellenőrizetlenül kiütötte. A karommegállóval is nagyobb nyomást gyakorolhat a láncra.

A lánc karbantartása, a szorítócsavar könnyű hozzáférése és a szorítómechanizmus működése szempontjából az értékelés részét képezte. Egyes modellekben a láncrögzítők feszítőcsavarjai elveszhetnek a láncok cseréjekor, mivel nem vannak rögzítve - mondta a tesztelők. Másrészt örömteli: szinte minden géphez tartozékok tartozékok tartozékai tartozékai tartozékokkal tartoztak, például élező reszelőkkel és keverőedényekkel a benzinkeverékhez.

Egyéb opcionális funkciók közé tartoznak az elektromos indítók, az üzemanyag-töltés jelzője és a lánc szerszám nélküli megfelelő láncfeszültséghez történő rögzítésének lehetősége.

Ha a tüske illeszkedik, nyomja meg a fedelet, és forgassa el a hajtókarral. Mielőtt nagyon szorosan meghúzta volna a forgattyút, a második forgókerékkel még pontosabban beállíthatja a láncfeszültséget. A kerék elforgatásával a tövis mozgatja a kardot, és így feszíti a láncot. Hasonló módszer, mint sok bosch ahs 45 16 sövényvágó. Ha a láncfeszültség megfelelő, a forgattyút meghúzzák és újra összehajtják.

Egyéb termékek

Elfogadja a sütiket? Bővebben