Briggs quantum fűnyíró

★★★★☆

Gondolom, valami briggs quantum fűnyíró vagy valami nagyon hasonlóval kapcsolatos dolgot keres. Nos, ma van a szerencsenapja, mert megtaláltuk a legjobb briggs quantum fűnyíró kapcsolatos termékeket nagyszerű áron. Ne vesztegesse az idejét, és vásároljon most anélkül, hogy elhagyná otthonát.

Top 10 legjobban

👉 TOVÁBB 👈

Milyen ár Briggs quantum fűnyíró?

Az elektromos briggs quantum fűnyíró nagyon népszerű a ház, az udvar és a kert körüli famegmunkálások során. Bárhol is működik a közelben, ahol áramcsatlakozás van, és a kezdőknek is könnyű indulást kínál a famegmunkáláshoz.

A kard, a fűrészlánc és a fűrészlánc védelme általában a szállítás hatálya alá tartozik. Számos ajánlat tartalmaz helyettesítő láncot. A legtöbb esetben azonban ezt olcsón is meg lehet vásárolni.

Nagyon gyakran használja a fűrészt, ha újra feszíti a láncot. A legtöbb modellnek van egy kereke, amely automatikusan rögzíti a láncot. Ha a lánc túl laza, akkor kiugrik a vezetősínből. A felhúzás némi gyakorlatot igényel, de meglehetősen egyszerű, mivel a következő videó mutatja:

A briggs quantum fűnyíró kardját úgy kell méretezni, hogy elegendő legyen a ház és a kert leggyakoribb munkájához. Ahogy a súly, a motor teljesítménye és az üzemanyag-fogyasztás növekszik a kardhosszon, az ideális kard a lehető legrövidebb.

Ezenkívül ez a benzin láncfűrész léghűtéses kétütemű motorral rendelkezik, mindkét oldalán főtengely, hidegindító segédprogram és automatikus fojtószelep a gyors indításhoz.

Akár a cserjéket szeretné vágni a kertben, akár nagy mennyiségű fát látott: a STIHL különféle akkumulátorrendszerei az alkalmazástól függően optimális keverést kínálnak az erő és a kitartás között. A cserélhető akkumulátorok kényelmesen használhatók ugyanazon akkumulátor rendszer összes kompatibilis STIHL készülékéhez. Különösen nagy teljesítményű akkumulátorok vannak a STIHL-től a szakemberek számára. Ezen akkumulátorok nagy energiatartalmát hosszabb felhasználási időközönként tervezték. Az akkumulátor élettartamáról és a töltési időkről szóló áttekintésünkben láthatja, mennyi ideig tud dolgozni a STIHL vezeték nélküli motoros fűrészével, és mennyi ideig tart a töltéshez használt akkumulátor.

A rendszeresen elvégzett megfelelő karbantartás meghosszabbítja a briggs quantum fűnyíró élethűségét és megakadályozza a baleseteket: a fűrészláncokat rendszeresen élesíteni kell. Ha ezt a szempontot elhanyagolják, az idő és az erőfeszítés növekszik. A láncot különösen intenzív használat után, de rögzített időközönként is újra kell feszíteni. Ha a készüléknek láncfeszítője van, ez gyors és egyszerű: a kerék be van kapcsolva a házba. Egy laza lánc leugrhat a vezetősínről. A légszűrőt is meg kell tisztítani, hogy megakadályozzák a fűrészelés teljesítményét. A modern légszűrőket folyó víz alatt könnyen lemoshatják, majd levegőn száríthatják.

Egyéb termékek

Elfogadja a sütiket? Bővebben