Csővágó olló

★★★★☆

Gondolom, valami csővágó olló vagy valami nagyon hasonlóval kapcsolatos dolgot keres. Nos, ma van a szerencsenapja, mert megtaláltuk a legjobb csővágó olló kapcsolatos termékeket nagyszerű áron. Ne vesztegesse az idejét, és vásároljon most anélkül, hogy elhagyná otthonát.

Top 10 legjobban

👉 TOVÁBB 👈

Milyen ár Csővágó olló?

Előnyök A kivágó fűrész egy nagyon erős csővágó olló, amellyel nagy fákat vághat le. Erős motorral és nagyon hosszú fűrészsínvel meggyőzi. Ez lehetővé teszi, hogy ez a nagy nagyon erőteljes munkát végezzen.

Az LowVib rendszer a vezető vibrációs szintjének csökkentésére, ami csökkenti a fáradtságot, az Air Purge eltávolítja a levegőt a porlasztóból és az üzemanyagrendszerből, hogy megkönnyítse az indítást

Az utolsó vezérlő LED-en sok gép világít, és azt mutatja, hogy az akkumulátort hamarosan újra kell tölteni. Ezt gyakran közvetlenül az akkumulátorba integrálják. Mellesleg: Egyes elemek felhasználhatók az érintett gyártó más kerti szerszámaiban is.

A Stiftung Warentest csővágó olló tesztjében igazolniuk kellett alkalmasságukat, különösen a gyakorlati teszt során. Kemény és puha fa fűrészelésekor a fűrészek vágási minőségét értékelték, és a láncfeszültséget a tesztelők is ellenőrizték. Egy másik fontos tesztkritérium az akkumulátor fűrész kezelése.

A centrifugális tengelykapcsoló biztosítja, hogy a láncot csak egy bizonyos motorfordulatszámon hajtsák végre. A lánc tehát alapvetően tétlen. A centrifugális tengelykapcsoló megakadályozza a motor felesleges fulladását is, amikor a láncféket túlterhelik vagy csúszással indítják el.

Az egygombos indítás különösen előnyös, amelyben a rugó biztosítja a normál hátrameneti indítást. A rugó egy gombnyomással indítható el. Végül a ZIP könnyű indító rendszer is ismert. Dekompressziós szelepet használnak, amely kissé elindítja a keveréket a hengerben, és így lehetővé teszi annak elindítását.

A fűrészláncot nehéz használni, és rendszeresen kell karbantartani. Használat után azonnal megtisztítják. Erre egy speciális tisztítószer alkalmas, amely eltávolítja a gyantát vagy más szennyeződéseket a láncból. A láncot rendszeresen kenésre is szükség van, hogy ne forrjon fel. A jó csővágó olló van egy kis olajtartálya a kenőolajhoz. A szintet ellenőrzik, és szükség esetén az olajat újratöltik; maga a kenés automatikusan működik.

Egyéb termékek

Elfogadja a sütiket? Bővebben